Këto trende bukurie po dominojnë vitin 2020!

Duket se viti 2020 do të qëndrojë në zonën e konfortit dhe të qenit kreative, të paktën Make-up artistët e njohur kështu kanë vendosur të jetë trendi i grimit për të paktën dy sezonet e ardhshme.

Fillimi i një dekade të re do të thotë se artistët e grimit kanë ‘mledhur forcat’ për të sjellë një portret të ri, shumë ndryshe nga trendet e grimit me të cilat ishim mësuar deri tani. Kjo do të thotë se konturet e tmerrshme me 4-5 ngjyra fontatinte në lëkurë nuk do të jenë pjesë e grimit tonë, dhe mos na thoni që nuk ju pëlqen ky lajm.

Gjithsesi më poshte gjeni të gjitha trended tek të cilat duhet të bazoheni për të bërë grimin e dekadës së re!

Lëkurë xhami

Vetulla të krehura

Vijëzues i harkuar

Ngjyra të mbyllura

‘Blush’ shumë ‘blush’

Lëkurë e freskët me grim minimal dhe pluhur sysh të koncentruar në fillim të syrit

Xixa madje edhe gurë

Më pak pudër, më shumë shkëlqim

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article