25 skulptura femërore që duken sikur marrin frymë!

Figura e gruas ka frymëzuar poetë, artitë, muzikantë, që nga fillimi i ekzistencës njerëzore. Bukuria dhe sensualiteti i një gruaje mund të pasqyrohet mrekullisht edhe me anë të skulpturave, kur nëpërmjet gdhendjeve në dru, mermer apo dru, artistët kanë arritur të reflektojnë të dyja anët e figurës femërore; brishtësinë dhe fuqinë.

Bright Side ka përmbledhur 25 skulptura mahnitëse, të cilat duken si të gjalla!

Burimi: Bright Side

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article