Drejtoresha e World Bank, rafting këtu tek ne, në Bistricë!

Adrenalinën që ofron lumi i Bistricës në Sarandë, këtë radhë e ka provuar edhe vetë drejtoresha e World Bank, Maryam Salim. Salim ka bërë për herë të parë rafting në Bistricë, dhe fotot e saj shënd e verë, e tregojnë qartë se cfarë kënaqësie i ka sjellë ky rrugëtim i vecantë!

Sported e ujit kanë marrë vëmendje gjithmonë e më të madhe në vendin tonë kohët  e fundit, dhe e kanë bërë më joshëse Shqipërinë për të huajt! Rafting është një prej sporteve të këtij lloji që po praktikohen më shumë në kanionet dhe lumenjtë e vendit tonë, dhe Bistrica në mënyrë të vecantë është duke u kthyer në një produkt tejet të preferuar turistik!

easy dinner ideas
Previous Article