Arilena Ara, një arritje tjetër dhe jo vetëm si këngëtare!

Është një këngëtare mjaft e dashur për publikun shqiptar. Me një vokal mbresëlënës, ajo i pushtoi shpejt zemrat e adhuruesve të muzikës. Por Arilena Ara ka rënë padyshim në sy edhe për pamjen e saj. Sipas Who, ajo është përzgjedhur mes 8 vajzave që do të mblidhen në një event virtual nga stilistja kineze Sara Wong, së cilës i është besuar sivjet Java Milaneze e Modës.

Arilena do të jetë pjesë e eventit virtual, dhe për më tepër, në ditët në vijim do të ketë më shumë detaje nga ky prezantim i saj edhe nga Vogue, ku do të mund të shohim setin fotografik të këngëtares dhe vajzave të tjera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

easy dinner ideas
Previous Article