Shenjë e fortë dashurie; bashkëshorti i aktores së njohur, gdhend emrin e saj në prapanicë!

A mendoni se ka dëshmi më të madhe që dikush kërkon të rrijë përjetësisht me ty sesa emri yt i gdhendur në funshpinën e parnterit?!

Ok, ndoshta nuk tingëllon romantike, ama një shenjë dashurie le ta pranojmë që është. Bashkëshorti i Hilarty Duff sapo e ka bërë një gjest të madh dashurie, duke gdhendur në prapanicë emrin e aktores.

Matthew Koma ka suprizuar jo pak bashkëshorten e tij kur ia treguar se sa shumë e donte nëpërmjet këtij tatuazhi.

Në fakt Koma është i njohur për tatuazhe të veçanta, pasi një ndër gdhendjet e përjetshme dhe më domethënëse në trupin e tij është shtrëngimi i duarve të fëmijëve të dyshes, Luca 7 vjeç dhe Banks 1 vjeç.

Po ashtu në trupin e tij është gdhendur edhe Troll’s personazhi i preferuar i së bijës.

Edhe pse janë prindër të dy fëmijëve, Hilary dhe Matthew lidhën kurorë në dhjetor të vitit të kaluar, kur zyrtarisht u quajtën burrë dhe grua.

 

easy dinner ideas
Previous Article