Mbretëresha e selfie-t na tregon si të bëhemi ikona stili!

Nuk i ndan këpucët me taka; floku nëse nuk është i krehur, është i kapur bukur; pëlqen shumë xhaketat e gjata të cilat i kombinon si me pantallona të ngushta ashtu edhe me të gjëra, e preferon shumë kombinimin e të bardhës me bezhën. Rosie Huntington-Whiteley është modele, aktore, biznesmene ikonë stili dhe mbretëreshë e selfie-ve para pasqyrës, nga të cilat ne po përfitojmë për të “huazuar” disa kombinime mjaft elegante:

Previous ArticleNext Article