Pamja e vjeshtës: Nora Istrefi i përshtatet stinës e ndryshon “look”!!! 

Sezon i ri, “flokë të reja”: mbërritja e vjeshtës ka bërë që mjaft personazhe të njohur të zgjedhin të bëjnë një ndryshim. Dhe më së pari, ndryshimi shpeshherë reflektohet tek flokët, tek prerja por sidomos ngjyra, Nora Istrefi është më e fundit që zgjedh të anojë nga ngjyrat vjeshtore.

 

View this post on Instagram

 

90’s inspired 🤗☺️ @arber_bytyqi_mua @norikuka 🤎🤎

A post shared by Nora Istrefi (@noraistrefi) on

 Kështu këngëtarja, ka vendosur të celë flokët e saj të errët, duke provuar një tonalitet më të butë. “Eksperimenti” duket se ka qenë një sukses, pasi dhe kjo ngjyrë, Norës, i shkon shumë!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article