15 imazhe që tregojnë sa SHUMË ka ndryshuar bota dhe çfarë ka humbur njerëzimi!

Bota ka evoluar jashtëzakonisht gjatë 50 viteve të fundit. Si teknologjia, ashtu edhe media sociale kanë luajtur një rol të madh në përparimin e shoqërisë.

Njerëzit ndryshuan mënyrën e tyre të të menduarit, u bënë më tolerantë, ndërsa në të njëjtën kohë, më të pakujdesshëm dhe ekstrovertë. Megjithatë, ka disa gjëra që do të humbasin gjithmonë – për shembull, thjeshtësia e jetës gjatë asaj kohe.

Bright Side ka mbledhur disa imazhe që tregojnë ndryshime të rëndësishme në aspekte të ndryshme të jetës në 50 vitet e fundit dhe dëshiron t’i ndajë ato me lexuesit tanë.

Çiftet në plazh

Si porositej taksia atëherë dhe sot

Shoqet në rrugë

Veshja e burrave

Njerësit gjatë një festivali

Fëmijët në tren atëherë dhe sot

Fotot e modës atëherë dhe sot

Piktori atëherë dhe sot

Vajzat në motorr atëherë dhe sot

Çiftet ne klub atëherë dhe sot

Foto familjare e festave të fundvitit

Blerjet e shtëpisë atëherë dhe sot

Fëmijët si luanin atëherë dhe sot

 

easy dinner ideas
Previous Article