Të gjitha tendencat e modës së këtij sezoni (rikthehen dorezat e gjata)! 

Edhe pse emergjenca shëndetësore nuk është larguer ende, dhe pandemia e koronavirusit ka ndikuar shumë mbi dëshirat tona, një prej tyre, ajo e të veshurit bukur, mbetet një mënyrë për t`i dhuruar vetes pak ndjenjë normaliteti. Tendencat e sezonit vjeshtë-dimër 2020-2021, janë të gjitha këtu, dhe përmbajnë sa elemente të rinj, ashtu edhe rikthim tek disa stile të vjetra, të cilat me sa duket në fakt, mbeten ende arsye admirimi. Kështu rikthehen:

Mëngët e fryra

Seksi me ngjyra te errëta

Dorezat e gjata mbi brryl

Shumë në modë këtë vit ngjyra e argjendtë

Këtë vjeshtë janë mjaft “in” veshjet me shumë ngjyra

Dhe ato “të prera”

Vjen sërish fustani i gjatë i derdhur pas trupit

Teminat

Dhe do të shihni kudo zinxhirët e mëdhenj

Previous ArticleNext Article