Dhuratat e tjera i pamë, po Eduarti cfarë i bleu Arbanës për djalin?

Pak ditë më parë, Arbana Osmani solli në jetë djalin e saj me partnerin, Euart Grishaj. Vogëlushit i vunë një emër të vecantë: Dielli. Urimet, kuptohet, ashtu si dhe dhuratat, vërshuan. Por dhuratën e Eduartit, moderatorja na e tregoi tani.

Ai i ka porositur dy varëse ku formohen emrat e Jonit (djalit të saj nga martesa e parë, dhe Diellit. Regjisori goditi në shenjë me këtë dhuratë, sepse Arbanës i pëlqeu shumë!

Previous ArticleNext Article