8 ide hyjnore thonjsh për adhurueset e Letrave Tarot

Letrat Tarot kane qenë vërdall për shekuj me rradhë , por duket se populariteti i tyre është në pikën më të lartë për momentin. Disa duan aspektin e leximit të të ardhmes , ndërsa disa të tjerë i gjejnë të parrezistueshme simbolet e letrave duke i bërë më pas koleksion. Nuk ka rendësi nëse mund të numërosh të gjithë 78 letrat ose mos të  kesh dëgjuar më parë për këtë praktikë , nuk mund të mohosh bukurinë dhe detajet e punimit të këtyre thonjve , inspiruar nga letrat.

Trumbet Tradicionale

Artistja me këto thonj pikturoi simbole të vogla Tarot aq perfekte , sa duken pothuajse si skica. Ngjyrat e të kuqes dhe të verdhës janë specifikisht shumë të forta në krahasim me bazën neutrale. duke e bërë këtë manikyr të dukshëm edhe në duar me tatuazhe. Ne po na pëlqen shumë karavidhja sidomos , e cila është më shumë e parë në letrat Tarot të Hënës.

Previous ArticleNext Article