Amina, vajza albine bukuria e së cilës po mahnit botën!!

U zbulua rastësisht nga një fotografe; ka një pamje kaq ëngjëllorë, sa duket sikur nuk është e kësaj bote! Amina Ependiva, vajza 11 vjecare nga cecenia që i ka befasuar të gjithë me pamjen e saj, është e prekur nga albinizmi dhe sytë i ka në ngjyra të ndryshme –njërin bojëqielli, tjetrin kaf, një tjetër tipar ky shumë i rrallë e i vecantë.

Vajza u zbulua nga një fotografe që mban emrin e saj, Amina Arsakova. “ Në kërkim të bukurisë, pata sërish suksess”, ka shkruar ajo.

11 vjecaja është mjaft e tërhequr dhe bën një jetë të thjeshtë. Shokët e saj të klasës thonë se në realitet, është edhe më e buikur se nëpër foto, dhe shumë admirues në rrjetet sociale mendojnë se ajo ka një karrierë të qartë në modeling.

easy dinner ideas
Previous Article