Renis Gjoka nxorri për Halloween një foto të vajzës, po sa qenka rritur!!         

U bë baba majin e 2019-tës, dhe përmes nje sere postimesh në rrjetet sociale e ka treguar qartë se cfarë gëzimi solli vajza, Aura në jetën e tij.

Renis Gjoka megjithatë, rrallëherë ka ndarë foto të vogëlushes. Për Halloween, vendosi ta bëjë një përjashtim. Ai ka nxjerrë së fundi një foto të saj me kostum, ashtu sic e do kjo festë, e në krah shkruan: “Gëzuar ‘Halloween-in”!

Ndjekësit kanë vërshuar nëkomente komplimentuese. Vogëlushja duket që është rritur shumë dhe sikur nga babi ngjan!!!

easy dinner ideas
Previous Article