7 personazhe të ndryshme imagjinare realizuar nga një vajzë e vetme!!!

Adhuruesit e kostumeve dhe personazheve e dinë që çelësi për të krijuar një pamje të mirë kërkon veshjen e duhur, grim te mirë dhe parukën e përsosur për tu përputhur. Askush nuk e di këtë më mirë se Snitchery, emri i saj Eleanor Barnes, me ndjekës të së cilës,1.1 milion në Instagram dhe 611K në YouTube, hyjnë për të parë anime, libra komik dhe pamje të frymëzuara nga karikaturat që ajo ka krijuar. Wonder Woman, Harley Quinn dhe madje Cardi B kanë marrë të gjithë trajtimin e Snitchery, të rikrijuara me saktësi mahnitëse nga influencuesja 23-vjeçare. Krijimi i kaq shumë karaktereve të ndryshëm do të thotë që Barnes duhet të ketë shumë paruke – dhe disa aftësi stilimi për t’u admiruar. Nuk ka rëndësi nëse ajo është duke blerë një set që përputhet në mënyrë të përkryer me karakterin që ajo po përpiqet të imitojë ose duhet ta kalojë atë në nënshtrim, koleksioni i saj i parukeve është i gjerë dhe ndryshe nga llojet që shohim nga shumë entuziastë të parukeve. Po, zonja është adhuruese e një fasade dantelle të bërë nga flokët e njeriut, por në botën e saj, njësitë sintetike sundojnë. Më poshtë do të gjeni 7 nga karakteret e saj më të famshme dhe më të mrekullueshme.

easy dinner ideas
Previous Article