Ishte dashuria e jetës së Dianës; fotografohet ish-i dashuri i princeshës!

Kirurgu i zemrës Hasnat Khan me të cilën princeshë Diana ka patur një histori dashurie 2 vjeçare, është fotografuar pranë banesës së tij në Essex, Londër duke hedhur plehrat.

 

62 vjeçari, të cilin Diana e kishte pagëzuar me nofkën ‘Zoti i Mrekullueshëm, dukej i shpërqendruar teksa dilte nga shtëpia veshur me një palë tuta, T-shirt dhe pandofla me gisht.

 

Hasnat dhe Diana patën një romancë të fshehur 2 vjeçare, dhe asokohe princesha kishte takuar edhe familjen e kirurgut. Romanca e tyre mori fund verën e 1997-ës pak para se Diana të vdiste në aksident.

Sot 20 vite më vonë, Khan ka hequr mustaqet dhe flokët janë thinjur dukshëm.

 

Previous Article