Moda e burrave shkëlqen këto festa!

Për Krishtlindjen e 2020-ës, moda për burra na rezervon shumë më tepër sesa pulovrat e zakonshme norvegjeze (ugly sweater)  dhe pantallonat prej tartani. Pushimet në kohën e koronavirusit, në fakt, kërkojnë një impenjim të shtuar në veshjet e Krishtlindjeve apo Vitit të Ri, si mënyrë kjo për të ngritur sadopak moralin.

Përveç xhupave origjinalë me yje të Celine, të cilat do të na bënin shumë të lumtur, këtu janë edhe shumë ide të tjera të veshjeve me xixa që duhen veshur në shtëpi (për meshkuj) për të mos hequr dorë nga atmosfera magjike e Krishtlindjeve. Për këtë vit “special” na duhet diçka më origjinale, pamje që në mënyrë simbolike sjellin një frymë të freskët në jetën tonë.

Previous Article