Urimi i vecante i Xhanit!

Kete vit te pazakonte kane qene te shumte personazhet publike qe kane bere urimet e tyre me rastin e festave te fundvitit por njeri prej tyre qe na terhoqi vemendjen eshte ai i moderatorit te njohur Xhani Shqerra!
 I realizuar teresisht ne Rome, me siguri ne nje nga vizitat e tij te punes ne vendin fqinj, me nje mesazh plot emocione, me vertetesine qe e karakterizon Xhanin. Mesazhi final eshte ai cka te gjithe deshirojme dhe urojme.. Ti rikthehemi dashurise, pa maska e plot buzeqeshje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XHANI SHQERRA (@xhanishqerra)

Previous Article