Kostumet më elegante për natën e Vitit të Ri

Mashkulli në modë nuk rresht së joshur deri në fund të vitit. Për t’i dhënë lamtumirën përfundimtare vitit 2020 dhe për të menduar për look-un e Vitit të Ri me të cilat do të fillonte 2021 në mënyrën më të mirë të mundshme, u duk e qartë dhe e drejtë t’ju ofrojmë një përzgjedhje të tuxedove më të mira elegante nga koleksionet dimërore të shtëpive luksoze për burra. Midis kostumeve klasike dhe riinterpretimeve moderne, tuxedo mbetet emblema absolute e klasit dhe ‘krekosjes’, veshja e festës në mënyrë ekselente. Dhe çfarë ngjarje më të mirë se ajo e Vitit të Ri kemi për t’u pastruar dhe prezantuar veten sa më mirë të mundemi?

Dior

Dolce & Gabbana

Louis Vuitton

Emporio Armani

Gucci

Balmain

Previous Article