Ditët e para të 2021 i kaluan në Dubai, po Sara përse na u duk pak ndryshe?

Ka qenë një vit i vështirë për të gjithë, e për t`i dhënë vetes një dozë të mirë energjish dhe për ta harruar paksa 2020-tën, Lori dhe Sara Hoxha i kaluan ditët e para të 2021-shit në një vend të mrekullueshë plot diell e luks, Dubai!

Për trashëgimtaret e pasura të Top Channel, këto janë pushime që bëhen shumë lehtë realitet, ndërkohë që mjaft të tjerë vetëm mund t`i ëndërrojnë! Fotot dhe videot e postuara nga Lori tregojnë se po të dyja po kënaqen pa masë duke shijuar sa peisazhin e rrallë aq edhe restorantet luksoze.

Po Sara të ketë ndryshuar vallë dicka në fytyrë? Apo është thjesht efekti i make up-it!

Previous ArticleNext Article