Këmishat janë ylli i sezonit sipas Dolce & Gabbana; ja disa mënyra kombinimi!

Përdorimi i traditës për të krijuar forma gjithnjë e më të reja është një nga aftësitë e mëdha të Dolce & Gabbana, vazhdimisht duke iu drejtuar trashëgimisë estetike italiane dhe elementeve të saj të pashtershme të frymëzimit.


Për dimrin 2020 2021, koleksioni përqendrohet në një parim të mjeshtërisë duke përshtatur disa veshje klasike për burra në veshjet e grave.

Në veçanti, nëse ka një veshje që dallohet për aftësinë e saj dhe karakterin trans-sezonal ajo është këmisha.

E thjeshtë në dukje, por e karakterizuar nga një dukshmëri që lejon që ajo të përshtatet për çdo lloj prerjeje, ngjyre dhe materiali, këmisha që mund të jetë Dolce & Gabbana ose jo është një horizont për tu zbuluar, me gjatësi shtesë që e transformojnë atë në një fustan, një dizajn të ngurtë dhe linear që kujton këmishat për burra, zbukurime me lule për një prekje të stilit barok dhe një bollëk të pandërprerë të dantellave që dëshiron gërshetimin tipik sicilian.


Për t’u konsideruar jo vetëm për muajt e ftohtë, por edhe për ardhjen e afërt të pranverës, këtu është mënyra se si të vishni dhe të përshtatni këmisha sipas Dolce & Gabbana.
Previous ArticleNext Article