Në këto ditë shiu, Ermali u bë super romantik me Amin!

Ermal Mamaqin e njohim për humorin dhe batutat e tij, por  shoqja, Amarda Toska përmes një videoje në rrjette sociale tregoi një anë tjetër të tij. Moderatorin dukegt se këto ditë shiu e bënë shumë romantik. Ai është ulur dhe ka interpretuar dicka për të. Ami padyshim këtë moment, e ka shijuar shumë.

Edhe janë një prej çifteve më të dashur për publikun shqiptar, të dya ata përpiqen ta mbajnë jetën e vet private larg vëmendjes, dhe postimet mbi familjen i kanë të rralla. Ermali dhe Ami janë prindër të një djali, Joelit dhe një vajze, Sias, të cilët janë kthyer në gëzimin e mamit dhe të babit, por ndonjëherë ka edhe momente si ky që e fokusojnë vëmendjen sërish vetëm tek  cifti.

Previous ArticleNext Article