Si t’i vishni pantallonat e gjera, sipas modës së stilit të rrugës

Pantallonat e gjera janë rikthyer në modë dhe, nëse këtë dimër ato ishin të shoqëruara me çizme, parë në këtë veshje nga Jennifer Lopez krijuar nga Alberta Ferretti, me ndryshimin e sezonit, arrin një kombinim i ri i modës që kthehet pas në vitet ’90 . Pantallona të gjera me bel të lartë, këtë pranverë, do të vishen me atlete.

Në fakt, tendencat e pranverë- verës 2021 shohin kthimin e një linje të re klasike: pantallona të drejta dhe të gjera, kryesisht me palosje që i japin një vëllim të butë siluetes. Midis pëlhurave të lehta të leshit të freskët dhe tekstileve të rënda të tilla si xhakard ose lëkura e moles, nuk ka mungesë të propozimeve më elegante, të tilla si copë me vija.

“Ndryshimi” jepet nga zgjedhja e modelit: të gjerat nuk janë gjithmonë aderuese në bel, disa dizajnerë propozojnë forma të relaksuara që qëndrojnë në ije, të tjerët me një buzë të paprekur në mënyrë që të krijojnë një efekt të dekonstruktuar.

Dhe së fundmi, zgjedhja e këpucëve: një palë atlete shumë të rehatshme që dalin nga pantallonat. Veshja e re e rehatshme është gati të tregohet kudo.

How to wear baggy pants, according to street style fashion
How to wear baggy pants, according to street style fashion
Previous ArticleNext Article