Cfarë po i mëson Joni vëllait që e vuri në hall Arbana Osmanin!

Një nga “hallet” e nënave me fëmijë të vegjël janë lodrat që mbushin vend e pa vend shtëpinë. Dhe nëse Arbana Osmani ankohej deri tani nga legot e Jonit, epo, problemi mund t`i shtohet! Sepse në këtë pikë, edhe Dielli duket se po i ngjan vëllait. Moderatorja ka postuar një foto ku dy vëllezërit shihen duke luajtur bashkë, pikërisht me këto lloj lojrash. “Do na grijë nga lekët me këto legot edhe ky tjetri më duket”-shkruan Arbana, duke iu drejtuar Eduartit. E sigurtë që s`ka nga lëviz, do ia plotësojë dëshirën dhe të voglit kur t`i kërkojë!

Previous ArticleNext Article