Fjoralba Ponari rrëfen si është `hera e dytë` e infektimit me Covid!

Fjoralba Ponari rrëfeu përpara pak ditësh se ishte infektuar për herë të dytë me Covid 19 ( sëmundje të cilën e kaloi një herë përpara disa muajsh). Po si është riinfektimit me koronavirus, më i lehtë apo më i vështirë? Moderatorja tha për ndjekësit në rrjetet sociale se është mbërthyer sërish në shtrat.

“Pak më lehtë, përveç kollës që më mori shpirtin”, ka shkruar ajo. E pyetur nëse e ka humbur shijen apo nuhatjen, tregoi se në fakt, i ka humbur të dyja duke thënë: “Po dhe jam dobësuar se nuk shijoj dot asgjë”. Përvec të tjerash, moderatorja thotë se ka debulesë fizike dhe tension të ulët.

Previous ArticleNext Article