Java e Modës në Londër 2021: pamjet më të bukura në pasarelë

Java e Modës në Londër do të zhvillohet përmes prezantimeve dixhitale deri më 24 shkurt, siç është njoftuar nga Këshilli Britanik i Modës. Koleksionet dimer vjeshtë 2021 2022 janë protagonistët. Axhenda përfshin 95 stilistë, përfshirë 34 veshje për femra, 22 veshje për burra, 29 marka të veshjeve për burra dhe gra dhe 10 stilistë aksesorësh. Këtu është zgjedhja jonë kushtuar pamjeve më të mira këtë sezon në Javën e Modës në Londër.

Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Emilia Wickstead
Preen by Thornton Bregazzi
Preen by Thornton Bregazzi
Molly Goddard
Molly Goddard
Molly Goddard
Molly Goddard
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Bora Aksu
Bora Aksu
Bora Aksu
Bora Aksu
Bora Aksu
Bora Aksu
Bora Aksu
Bora Aksu
Temperley London
Temperley London
Temperley London
Temperley London
Temperley London
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article