Java e Modës në Milano: koleksioni Fendi dimër-vjeshtë 2021-2022

Shfaqja hapet me një seri pamjesh njëngjyrëshe në nuancat bezhë që shfaq veshje të jashtme.

Pamja kryesore përbëhet nga pallto, sytjena dhe fundi i ngushtë prej leshi, e rehatshme dhe joshëse në të njëjtën kohë.

Skajet bëhen më të shkurtër, por komoditeti mbetet në veshjet super të shkurtra mini.

Thekët janë një element qendror në këtë koleksion: ato plotësojnë veshjen e jashtme dhe lëkunden në stilin e të Njëzetave nën skajet e fustaneve të thurura, duke krijuar një lëvizje hipnotike.

Fustani i domosdoshëm është në mëndafsh ose satin, në stil të rrëshqitshëm, gjithashtu në një version të lirshëm ose si një pallto të lehtë.

Beli i pantallonave, pantallonave të shkurtra dhe fundeve bëhet i lartë në përgjigje të sytjenave mikro, një tjetër artikull kulti në koleksion.

Edhe siluetat e cardiganeve dhe golfeve, për tu veshur së bashku, shoqërojnë format në një mënyrë natyrale dhe komode.

Veshjet e jashtme, madje edhe ato më të rëndat dhe më të strukturuara, kanë një përshtatje të lirshme.

Në fund ka një kremtim të smoking-ut që ndahet dhe ri-propozohet në një mori versionesh.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article