Sex And The City 7; të gjitha veshjet e Carrie, Charlotte dhe Miranda!

Qysh kur nisën xhirimet e reja të serialit të famshëm Sex and the city që pritet të shfaqet së shpejti në Netflix kureshtja për të parë se çfarë do të veshin tre protagonistet në këtë rikthim të bujshëm është e madhe.

Carrie, Charlotte dhe Miranda veshjet e të cilave bënë revolucion  e histori në serialin e disa viteve më parë duket se jo më pak zhurmë do të bëjnë edhe në seritë e reja të vitit 2021.

Tre vajzat tashmë në të pesëdhjetat e tyre janë gati për të krijuar trende dhe kombinime që do të ndiqen me siguri nga miliona dashamirëse të serialit anekënd botës.

Më poshtë gjeni disa prej veshjeve që do të shohim në Sex and the city 7

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article