Muza për veshjet e kësaj vjeshte është aktorja  e famshme 75 vjeçare!

Pothuajse gjithçka është thënë për Jane Birkin, megjithatë duket se ka ende shumë për të zbuluar në lidhje me këtë ikonë të pavdekshme të viteve 1970, stili i së cilës është akoma aktual sot.

Sepse nëse ka një gjë të mirë në pamjen e aktores dhe këngëtares, është se ai ka qenë gjithmonë larg klisheve bashkëkohore. Pavarësisht veshjeve të saj të pamundura të hapura ose gjysmë të tejdukshme kostumet e saj të pantallonave dhe bluzave, atletet Converse ose xhupat janë ende sende që duken se mbajnë firmën e Jane Birkin.

Si një ndër prej infeluencerve më të mëdha në historinë e modës, le të marrim stilin e saj të dimrit të vjeshtës, si dhe anën e saj më autentike si një muzë. Këto 10 pamje që do të gjeni në galeri e vërtetojnë këtë.

Previous ArticleNext Article