Thonj Halloween-i; 15 ide për t’i kopjuar!

Me siguri festime masive apo grumbullime nëpër klube deri në agim as këtë 31 tetor nuk do të ketë, ama kjo nuk na ndalon që ne të krijojmë kostumin tonë të Ditës së Shpirtrave. Për të qenë sa më të kompletuar dhe detajist nuk duhen harruar as dekorimet e thonjve.

Më poshtë gjeni 15 ide për të dekoruar thonjtë tuaj këtë Halloween!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article