Zhaku rrëfen arsyen përse nuk bën fëmijë: “Një tumor më pengon…”

Inida Gjata, apo Zhaku sic njihet ndryshe, e ka treguar me kohë se nuk e ka problem të tregohet e hapur për problemet e saj. Së fundi, e ftuar në emisionin “Apolitik”, foli dhe për një temë delikate: shpjegoi arsyet përse nuk bën fëmijë dhe ato janë shëndetësore. “Nuk doja të kaloja në shumë detaje mjekësore. Është një problem që kam në mitër që e pengon procesin. Kam një tumor beninj i cili shkakton një lloj pengese. Gjithsesi nuk mendoj se në këtë moshë që jam, dua t’u shkoj nga mbrapa fëmijëve”, tha Zhaku, duke shtuar se kjo gjithsesi nuk ka ndikuar aspak në raportin e saj me bashkëshortin gjerman, Christian i cili ka një vajzë nga një marrëdhënie e mëparshme.

Previous ArticleNext Article