Jepet masa “arrest me burg” për Klodian Çalamanin, familjarët kërkojnë dënimin me varje

Gjykata e Fierit ka dhënë masën “arrest me burg” për Klodian Çalamanin, monstrën që vrau 8-vjeçarin Mateo Vasiu.

38-vjeçari mungoi në seancën e sotme për shkak të tensioneve dhe përplasjeve që ndodhën jashtë gjykatës me familjarët që donin të ishin prezent në seancë.

Familja e 8-vjeçarit, mes dhimbjes së madhe, kërkojnë dënimin me varje për autorin e vrasjes, Klodian Çalamani.

Ndërkohë mësohet se avokati Erlis Nakollari, i cili ishte caktuar nga shteti për të mbrojtur Klodian Çalamanin është tërhequr nga çështja, duke argumentuar se nuk mund të mbrojë një person të tillë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article