Blendi Fevziu zbulon sa vende të botës ka vizituar!

Blendi Fevziu është një nga gazetarët më të dashur të ekranit. Ai ka spikatur gjithmonë edhe për mënyrën e tij të jetesës dhe udhëtimet e shumta që bën.

Gazetari sw fundmi ka shuar kureshtjen e shumë njerëzve duke zbuluar sesa shtete të botës ka vizituar.

Me anë të një postimi në rrjetet e tij sociale ai ka treguar se ka vizituar plot 130 vende të botës, duke shkelur në shtete që mbulojnë 82.9 % të territorit të globit.

“Sa vende të botës ke vizituar e sa të kanë mbetur ende? Kjo është pyetja që më bëjnë thuajse përditë e sidomos pas çdo udhëtimi. Që mos të kthej përgjigje individuale po i referohem aplikacioneve Mark O’Travel ose Been. Kam vizituar 130 vende të botës (118 vende anëtare të OKB dhe 12 vende që nuk janë ulur ende atje si Kosova, Palestina, Qipro Turke etj. Sipas aplikacioneve të mësipërme siç duket edhe në hartën që kam publikuar kam shkelur në shtete që mbulojnë 82.9% të territorit të globit. Por mbeten ende shumë… pothuajse edhe një here kaq”, ka shkruar ai.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blendi Fevziu (@blendifevziu)

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article