Kanotjerja e ngushtë: Gjëja që nuk duhet t`ju mungojë këtë verë! 

Termat “bazë e modës” dhe “bazë e stilit” nuk janë gjithmonë më të qartat apo më objektivet e mundshme. Në fund të fundit, ajo që është thelbësore për një person mund të jetë një luks për dikë tjetër. Megjithatë, shumë pak mund të debatojnë për faktin se kanotjeret mbeten një pjesë thelbësore e garderobave tona gjatë gjithë vitit, por veçanërisht gjatë muajve të verës. Pavarësisht nëse preferoni t’i vishni me pantallona të zgjuara, të përshtatura, apo në një kombinim casual me xhinse ose thjesht t`i përdorni poshtë këmishës së lënë zbërthyer, ato mbeten një veshje e preferuar shumë sidomos kur rritet zhiva e termometrit në ditët e nxehta të vitit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article