KreuStil Jetese

Çantat e dorës që ju marrin mendjen

Ju tundon ideja të keni një çantë të vogël dore apo një të madhe? Edhe pse keni me dhjetëra në shtëpi, nuk ka kënaqësi më të madhe se sa të merni edhe një tjetër të re, a nuk është kështu?  Apo të keni një çantë me ngjyrat e sezonit në bordo apo kushërirën e saj ngjyrë marsala apo ndonjë ngjyrë jeshile? Mendoni se i keni të gjitha por mes çantave të dorës dhe juve është një histori pa fund…

Nëse ndonjëherë është e vështirë të përshtatesh me një tendencë të re, nuk ka asgjë më të thjeshtë se sa aksesorët që kanë prekje të lehtë. Ky është rasti kur çantat e dorës bëhen miku juaj më i mirë. Çdo femër ka çantën e saj! Është rradha juaj të gjeni atë që ju përshtatet në përzgjedhjen tonë të çantave të dorës për të gjitha stilet dhe buxhetet!

Çantë, Eram, 59 €.

Çantë, Petite Mendigote, 203 €.

Çantë, Minelli, 159 €.

Çantë, H&M, 39,99 €.

Çantë, New Look, 29,99 €.

Çantë, Sézane, 310 €.

Çantë, Longchamp, 290 €.

Çantë, Bocage, 75 €.

Çantë, La Redoute, 99,99 €.

Çantë, Lady Mini, 230 €

Çantë, Lancaster, 165 €.

Çantë, My Suelly, 420 €.

Çantë, Au Printemps Paris, 85 €.

Çantë, Claudie Pierlot, 295 €.

Çantë, Maman & Rose, 195 €.

Çantë, Maje, 295 €.

Çantë, Benetton, 39,95 €.

Tags:

Home bordo

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF