KreuCelebrity

Nuk janë binjakë, por ngjajnë si dy pika uji

Sa herë kemi pyetur veten: a e kemi të ngjashmin tonë diku në këtë botë? Në 7 bilion njerëz në Tokë, mund të gjejmë dikë që ka disa tipare si ne, një hije ngjashmërie. Por të bësh bashkë figura të historisë dhe të kulturës, pa afri gjaku me njëri-tjetrin, por që ngjajnë si dy pika uji, nuk është e pamundur. Ja disa dëshmi.

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF