Elton Deda: “Ti je dashuri…”

Duket më i dashuruar se kurrë këngëtari i mirënjohur Elton Deda. Ajo është bionde dhe simpatike dhe duket se ia ka rrëmbyer zemrën rrokerit. “Ti je dashuri…” shkruan Toni në foton e publikuar në Instagram, ndërkohë që edhe ajo s’mund t’ia kthente ndryshe veçse me “zemër”.

Nga martesa e parë me vajzën e Pavlinës dhe Pirro Manit këngëtari ka edhe një djalë, Fjordin për të cilin përkujdeset përherë edhe pse ai jeton në New York.

Të shumtë janë fansat e Tonit, që do të donin një këngë të re prej tij, por që në mungesë të kësaj, nostalgjikët për “Tre musketjerët” dhe muzikë të mirë mund ta ndjekin atë në eventet muzikore gjatë mbrëmjeve live.

Previous ArticleNext Article