Kaq ishte! Kastro dhe partnerja nuk paraqiten në drekën e fejesës

Nuk kanë të mbaruar surprizat nga Kastro. Ditën e djeshme të gjithë u habitëm nga lajmi se këngëtari do të fejohej ditën e sotme me vajzën të quajtur Elma Sulejmani. Deri në atë moment nuk dinim asgjë për ndonjë lidhje të Kastros, ndërsa ai me sa duket kishte planifikuar të zyrtarizonte marrëdhënine e tij me 30 dhjetor. Por kjo nuk është asgjë përpara kësaj së sotmes.

Sipas revistaëho.com fejesa është anuluar. Miëtë e të afërmit e këngëtarit kishin shkuar në vendin ku ishin njoftuar se do të mbahej dreka e fejesës, por në të nuk kanë qenë as Kastro as vajza në fjalë. Emra të njohur të ekranit dhe medias ishin prezentë sot aty dhe të gjithë mbetën të habitur nga ky veprim i Kastros. Lajmi se fejesa u anulua u bë i ditur nga kamarierët dhe menaxheri i restorantit.

Se çfarë ka ndodhur nuk dihet, por një gjë është e sigurtë: Kastro duhet të japë disa shpjegime të mira!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article