KreuBusull

Këto 6 fraza nuk do t’i dëgjoni kurrë nga një femër e suksesshme!

Femrat e susksesshme duket se kanë një strategji të vetën për t’i ngjitur shkallët një nga një drejt rrugës së karrierës. Shpesh të kritikuara, por dhe të preferuara nga shumë të tjerë, nuk janë të paktë emrat e vajzave që çdo vit listohen si ‘vajzat e vitit’. Nga artistet, e deri tek politikanet, pyetja që dëgjojmë më shumë është: ‘si ia dain?’

Mes balancës në jetën profesionale dhe atë personale, duket sikur gratë në karrierë arrijnë të menaxhojnë gjithçka. Por, si qendron e vërteta? Ndoshta, është përzgjedhja e fjalëve ajo që ndihmon shumë në këtë aspekt, duke bërë kështu që gjithçka të zgjidhet në mënyrë perfekte. E dinit që femrat e suksesshme nuk i thonë kurrë këto gjashtë fraza?

1. “Nuk di si bëhet.”
2. “Nuk kam kohë.”
3. “Po” (për gjithçka)
4. “Nuk paguhem mjaftueshëm për këtë.”
5. “Nuk është e drejtë.”
6. “Nuk marr kurrë pushime.”

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF