KreuHoroskop

Besojeni ose jo, këto janë 5 më xhelozët e zodiakut!

Shpesh, pjesë e pandashme e dashurisë është dhe xhelozia. Jo të gjithë e pëlqejnë, por ka dhe nga ata të cilët ju kthehet në një fiksim ekstrem. Me doza të vogla ose jo, nuk ndodh rrallë që të xhelozojmë për partnerët.

Sigurisht, një lidhje e shëndetshme nuk bazohet tek një ndjenjë e tillë, edhe pse nga ana tjetër çdokush ka ndjerë xhelozi të paktën një herë në jetë. Kjo varet nga lloji i njeriut, e nuk mund të përcaktohet ndonjë limit minimumi apo ekstremi lidhur me këtë ndjesi. Cilët janë më xhelozët ndër shenjat e zodiakut?

Janë në fakt pesë ata të cilët dallojnë më shumë nga të tjerët. Protektivë e territorialistë, ne ju prezantojmë me shenjat më xheloze, të cilët jo të gjithë do të donin t’i kishin përkrah!

1. Gaforrja
2. Virgjëresha
3. Luani
4. Akrepi
5. Ujori

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF