KreuBusull

Nëse jeni në kërkim, këto janë emrat më popullorë për djemtë dhe vajzat në 2018

Nëse prisni që ky vit t’ju gjejë prindër, atëherë me siguri e kuptoni fare mirë sikletin e të gjeturit një emër. Vajzë apo djal, problemi i zgjedhjes së emrit mbetet i njejtë. Disa qendrojnë tek tradicionalja, të tjerë tek modernja, ndërsa një pjesë parapëlqejnë bashkime/miksime të të tjerë emrave.

Thonë se emri i zgjedhur shfaq edhe personalitetin e njeriut, ja pse nuk është aspak e lehtë të vendosësh në këtë drejtim. Disa emra janë të ndaluar për t’u përdorur, për arsye të ndryshme. Çdo vit, publikohet lista e emrave  më popullorë të vitit, e kështu ka ndodhur edhe këtë herë.

Nga 2018-ta mund të kenë kaluar vetëm katër muaj, por emrat më të preferuar tashmë janë renditur sipas gjinive. Nëse jeni në kërkim, sugjerime të tilla mund t’ju shërbejnë!

DJEM
Noah
Liam
Benjamin
Oliver
William
James
Elijah
Lucas
Mason
Michael

VAJZA
Olivia
Emma
Ava
Charlotte
Mia
Sophia
Isabella
Harper
Amelia
Evelyn

Bordo
Gusht - No.61

SHKARKO VERSIONIN PDF