KreuCelebrity

Katie Holmes dhe Jamie Foxx fejohen në Majemi?!

Në botë ka VIP-a privatë dhe çifte VIP-a që janë shumë privatë mbi jetën e tyre personale si për shembull Katie Holmes dhe Jamie Foxx.

Njerëzit po spekulojnë se Holmes dhe Foxx që kanë disa kohë që dalin me njëri-tjetrin më në fund janë fejuar. Çifti misterioz aktualisht ndodhet në Majami ku presin të kalojnë vitin e ri sëbashku. Është ende e paqartë nëse ndonjë prej fëmijëve të tyre- vajza e Holmes Suri 12 vjeç dhe vajzat e Foxx Corinne 24 dhe Annalise 9 janë me ta në Florida.

Të premten Holmes dhe Foxx u dalluan në Majemi dhe dukeshin shumë të lumtur në shoqëinë e njëri-tjetrit në jaht privat.

Bordo
Shtator - No.63

SHKARKO VERSIONIN PDF