Mbretëresha Elisabetë ka 50 vjet që e mban këtë cantë, dhe nuk e ndërron! Përse?

Përgjatë mbretërimit të saj më shumë se 6 dekadësh, Elisabeta e II-të ka zgjedhur veshje e kombinime per raste të panumërta, duke nisur nga takimet me titullarë të huaj e deri tek pagëzimet. Ndaj, kur vjen fjala tek aksesorët, normalisht edhe aty duket të ketë goxha shumëllojshmëri.  Por është kjo canta e zezë të cilën ajo e ka mbajtur rregullisht për gati 50 vjet.

Mendohet sidoqoftë se përvecse praktike dhe e bukur, canta e adhuruar e saj mund të shërbejë për të dërguar dhe mesazhe të fshehta. Ajo zakonisht e mban në krahun e majtë, por kur e kthen tek I djathti, stafi duhet të ndërhyrjë për ta nxjerrë nga një bashkëbisedim I bezdisshëm për të.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article