Tom Ford i magjishëm! Shihni 5 nga ‘perlat’ e pasarelës e djeshme

Ndërsa koleksionet e Vjeshtës 2019 po zbulohen në Javën e Modës në New York, Harper’s Bazaar na prezanton me TOP 5 dukjet më të mira nga sfilatat që janë mbajtur deri më tani. E të gjitha janë ‘perlat’ e Tom Ford që ju mund t’i shihni edhe me syrin e përcaktimit të tendencave të sezonit të ardhshëm.

Tom Ford shfaqi krijimet e tij të koleksionit Vjeshtë 2019, një kombinim copash e materialesh si për shembull mëndafsh i përzierë me gëzof dhe ndonjëherë edhe bluza. Gigi Hadid me veshjen ngjyrë vishnje na solli në mendje lavdinë e Tom For të viteve ’90 ndërrsa komninimi i ngyrave e copave ishte pak të thuash i magjishëm!

Previous ArticleNext Article