Tani është 1 vjeç; Ajola Xoxa zbulon për herë të parë portretin e Kajan!

Më 6 tetor vogëlushi Kajan festoi ditëlindjen e tij të parë, për të cilën mami dhe babi ishin kujdesur t’i organizonin një festë të madhe.

Ndonëse Ajola Xoxa është kujdesur që portretin e vogëlushit Kajan ta mbajë larg syrit të publikut, duket se më në fund as ajo nuk i ka rezituar tundimit për të ndarë me miqtë e saj virtual në Instagram mrekullinë e familjes.

Nëpërmjet një foto familjare, shoqëruar me tre zemra, Xoxa na njohu kështu me herë të parë me portretin e ëmbël të vogëlushit Kajan.

Ajola Xoxa dhe kryebashkiaku i Tiranës u bënë prindër për herë të parë më 6 tetor 2018.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article