12.5 C
Tirana
E diel, 26 Mars, 2023
spot_img

Kujdesi për shëndetin, ja kontrollet shëndetësore të duhura që kryen në fillim të vitit..

Tashmë jemi zyrtarisht në Janar dhe pas festave të rrëmujshme dhe ditëve të gjata të pushimeve të gjithë i jemi rikthyer rutines sonë të përditshme.

Tashmë është koha, pse jo, që të mendojmë edhe për kontrollet mjekësore vjetore si mënyra më e mirë për të filluar vitin e ri sa më të shëndetshëm.

 

Check UP është një paketë ekzaminimesh laboratorike dhe imazherike që kryhen për identifikimin dhe parandalimin në një stad ende jo të avancuar të sëmundjeve të ndryshme.

Pikërisht për këtë ka menduar Spitali Hygeia që vjen me disa paketa mjekësore ofertë dhe përkatësisht gjatë këtij muaji ju do të mund të përfitoni nga këto paketa:

 • Paketa e Kontrollit të zemrës me cmimin ofertë prej 5.000 lekë ku përfshihen:
 • Konsultë Kardiologu
 • EKG
 • Eko Zemre
 • Lipidogramë ose Stress Test

 • Paketa e Check-up-it të përgjithshëm për femra me cmimin ofertë prej 12,000 lekë ku përfshihen:
 • Gjak Komplet
 • Urinë komplet
 • Lipidogramë
 • SGOT/SGPT
 • Azotemi
 • Kreatinemi
 • Glicemi
 • TSH
 • Pap test
 • Sediment
 • EKG
 • Eko abdominale

 • Paketa e Check-up-it të përgjithshëm për meshkuj me cmimin ofertë prej 12,000 lekë ku përfshihen:
 • Gjak Komplet
 • Urinë komplet
 • Lipidograme
 • SGOT/SGPT
 • Azotemi
 • Kreatinemi
 • Glicemi
 • TSH
 • PSA
 • EKG
 • Fece gjak okult
 • Grafi pulmoni

 • Paketa e kontrollit të Tiroides me cmimin ofertë prej 6,000 lekë ku përfshihen:
 • Konsulte me mjekun endokrinolog
 • Eko Tiroide
 • FT3
 • FT4
 • TSH

 • Paketa e kontrollit të Prostates me cmimin oferte prej 6,000 lekë ku përshihen:
 • Konsultë me mjekun Urolog
 • Eko abdominale
 • Urinë Komplet
 • Uroflow
 • PSA

 • Paketa e kontrollit të Venave Varikoze me cmimin ofertë prej 5,200 lekë ku përfshihen:
 • Konsulta me mjekun kirurg Vaskular
 • Eko dopler e venave për njerin nga ekstremitet e poshtme

 

Spitali Hygeia, për të qenë më pranë pacientëve, për t’ju siguruar një akses sa më të lehtë dhe shërbim të përsonalizuar ofron paketa shëndetsore me cmim promocional. Për të rezervuar takimin tuaj kontaktoni: 04 23 90 000

Është esenciale për ju, të kryeni kontrolle mjekësore, edhe kur shihni se nuk keni simptoma. Të parandalosh është më mirë sesa të kurosh!

 

easy dinner ideas

te ngjashme

Te fundit