Vdes Zyrtari iranian nga Coronavirus!

BE ngre nivelin e rrezikut të virusit ndërsa rriten rastet në botë: 3,000 të prekur së fundmi, pasi Kina raportoi edhe 42 vdekje të tjera.

Rastet e para të virusit janë konfirmuar në Indonezi, Islandë, Portugali, Armeni dhe Andorra
Zyrtari iranian, Mohammad Mirmohammadi ka vdekur nga koronavirusi!


Eshtë ngritur një “ekip reagimi koronavirus” për të penguar përhapjen e sëmundjes në të gjithë Evropën.
Autoritetet shëndetësore në Indonezi fillojnë ‘gjurmimin e mbikqyrjes’ për të zbuluar rastet e mundshme të Covid-19.
Ekuador ka konfirmuar pesë raste shtesë të koronavirusit të ri, duke e çuar numrin e rasteve në vend në gjashtë,

Burimi:bbc
easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article