KreuStil Jetese

“ Më shohin sytë vetëm kuq” ! Si ta kombinoni ngjyrën e dashur të verës!

Vera erdhi dhe garderoba jote bëhet gjithmonë e më shumëngjyrëshe, ndaj nuk duhet të harrojmë nuancat e të kuqes, qoftë në buzëkuq, në cantë apo veshje. Edhe pse shumë i “ruhen kësaj ngjyrë”, duhet t`ju kujtojmë se asnjë tjetër nuk e nxjerr në pah sensualitetin dhe forcën si ajo! Nga ana tjetër, kur vjen fjala tek trendet, e kuqja e ka treguar në rrjedhën e kohës se asnjëherë nuk do të dalë nga moda. “ Kur nuk di c`të zgjedhësh, zgjidh të kuqen”, thoshte dikur stilisti I njohur amerikan Bill Blass. Ja disa kombinime të këndshme për këtë sezon:

Bordo No.64
Nëntor 2023

SHKARKO VERSIONIN PDF