Emocione dhe lot; prindërit VIP shoqërojnë fëmijët në ditën e parë të shkollës!

 

Sot nisi shkolla për ciklin fillor e atij të mesëm në vendin tonë, ku fëmijë e prindër e shpesh më të emocionuarit  janë këta të dytët, jane drejtuar për në ambientet e institucionit ku vogëlushët do të nisin rrugën e dijes.

Instagrami ka qenë këtë 14 shtator më i bukur se kurrë, teksa të veshur bukur e me lule në duar portretet e ëmbla të vogëlushëve  na zbukuruan rrjetin social, nëpërmjet fotove të postuara nga prindër të emocionuar për ‘hapin’ që fëmijët po hedhin.

Të përlotur e të emocionuar disa prej prindërve VIP të shoëbiz-it shqiptar kanë ndarë me ne përjetimet e kësaj dite.

Suksese vogëlushë në rrugën e gjatë, pak të lodhshme por edhe shumë të bukur të dijes!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article