I dhanë cmimin e rëndësishëm, por përse në rrjet shpërthyen kritika për Chiara Ferragnin?

Chiara Ferragni është nderuar në Venecia me cmimin Luani I Artë, të dorëzuar nga vetë kryetari i bashkisë Luigi Brugnaro. Arsyeja e këtij vendimi ka qenë “angazhimi i saj qytetar, i demonstruar për Italinë në këtë periudhë të jashtëzakonshme, duke u kujtuar të gjithëve bukuritë me të cilat arti, kultura dhe tradita italiane janë të pasura dhe për zgjedhjen e qytetit të Venecias si një thesar për ta bërë të njohur për publikun e saj ndërkombëtar”.

 

 

View this post on Instagram

 

As you know I’m a big supporter of Italy and its hidden treasures, and this is the reason why in these days I’m in Venice to show you some of the most magical places that are still not that mainstream. For this reason and for the civic engagement and commitment I gave to my country, Italy during these hard times today I received the Leone d’Oro, which is the most prestigious award that you can receive in the city of Venice. This is just the beginning and my goal is to do more everyday, for my country and my people. Come molti di voi sapranno sono una grande supporter dell’Italia e dei suoi tesori nascosti soprattutto in questo momento difficile per il turismo, e proprio in questi giorni mi trovo a Venezia per mostrarvi alcuni luoghi ancora poco esplorati. Per aver scelto la città di Venezia come tesoro da far conoscere al mio pubblico internazionale in questi tre giorni in laguna e per l’impegno civico dimostrato per l’Italia in questo periodo di emergenza ricordando a tutti le bellezze di cui l’arte, la cultura e la tradizione italiana sono ricche, sono stata insignita dalla città del Leone D’Oro. Questo è solo l’inizio 🙏🏻

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Blogerja e e konsideroi veten me fat për këtë vlerësim, dhe e përshkroi Venecian si një nga qytetet më të bukura në botë, të cilin ishte praktikisht “ballëhapur” t`ia prezantonte publikut të saj ndërkombëtar. Angazhimi I saj për promovimin e bukurive të vendit të vet sidomos në këtë periudhë të vështirë për turizmin  i ka sjellë dhe cmimin e rëndësishëm, por jo të gjithë u pajtuan me këtë. Pati mjaft reagime kundër në internet nga ndjekës që thonë se një cmim I tillë nuk ka asnjë lidhje me figurën e saj prej blogere.

Previous ArticleNext Article