Lori Hoxha tregon sekretin e belit të hollë!

Linjat e saj dhe sidomos belin e hollë, Lori Hoxha ia faturon një kujdesi të vazhdueshëm në mënyrën e të ushqyerit. Trashëgimtajra e Top Channel bëri disa rrëfime për ndjekësit në Instagram. “Ushtrohem 5 ditë në javë, kështu që kam nevojë për sasinë e duhur të proteinave. Gjithashtu mundohem të mos konsumoj shumë karbohidrate”, thotë ajo.

Tani, e kemi parë të gjithë sa e vështirë është t`I rrish larg brumit. Lori thotë se ka gjetur një zgjidhje: përfshin makarona në sallatë një herë në javë. Por ka dhe një sekret tjetër. “Nuk ha mëngjes, sepse nuk ha për 16-18 orë në ditë. Rutina ime e mëngjesit është 1 litër ujë dhe një amerikano,” shprehet ajo.

Previous ArticleNext Article